Een mooie, gezonde tuin vraagt een goed beheer. Kennis, visie en een duidelijk plan zijn hierbij onontbeerlijk, samen met tijd en doorzettingsvermogen om uw tuinplan efficiënt en netjes uit te voeren. Als professionele tuinverzorger kan ik u hierbij helpen.

Hebt u een opdracht in de tuin waar u zelf niet toe komt? De haag scheren, een struik snoeien, het gazon verticuteren, het verzorgen van een bloemenborder… Aarzel dan niet om beroep op me te doen. Ik zal uw tuinopdracht met de grootste zorg tot een mooi resultaat brengen.

Lukt het u niet om uw tuin op eigen houtje vorm te geven, om uw ideeën in praktijk om te zetten? Duiken er telkens te veel vragen op? Krijgt u de evolutie van uw tuin moeilijk onder controle? Opteer dan voor een kennismakingspakket, waarbij ik – tegen een vaste prijs – een volledige dag uittrek om uw tuin een onderhoudsbeurt te geven. Hierbij inbegrepen geef ik u adviezen en tips mee om uw tuin de richting uit te sturen die u wilt.

Hebt u nadien toch niet de tijd of de mogelijkheid om het tuinwerk zelf in handen te nemen? Dan werk ik een jaarprogramma uit waarin ik op de juiste tijdstippen bij u langskom voor de tuinwerken die op dat moment aan de orde zijn.

 

Lees meer »