Een mooie, gezonde tuin begint bij de degelijke aanleg ervan. Kennis, visie en een duidelijk plan zijn hierbij onontbeerlijk, samen met tijd en doorzettingsvermogen om uw tuinplan efficiënt en netjes uit te voeren. Als tuinaannemer kan ik u hierbij helpen.

In eerste instantie maak ik werk van een grondige kennismaking met u, met uw ideeën en met het werkterrein, uw tuin. In sommige gevallen zal het aangewezen zijn dat uw project nauwkeurig wordt uitgetekend, in andere gevallen kunnen we vertrekken vanuit een schetsmatig idee. Ik zal uw project vertalen in een concreet uitvoerbaar plan, steeds gekoppeld aan een duidelijk prijsvoorstel. Eenmaal u en ik hierin een akkoord vinden, gaan we aan de slag om uw tuinproject tot een mooi, duurzaam en onderhoudsvriendelijk resultaat te brengen.

Hebt u zelf al een plan klaar of is uw idee voldoende concreet, dan kunt u ook beroep op me doen voor de uitvoering van uw project in regie. Ook renovatie of herstelling van tuinconstructies, terras, tuinpaden, afsluitingen of gazons voer ik uit in regie.

 

Lees meer »